Yozgat'ta fuar alanına kurulan aşı standı ilgi görüyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta düzenlenen 11. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nda yeni tip koranavirüs (Kovid-19) aşı standı ilgi görüyor. Fuarı gezen vatandaşlar, İl Sağlık Müdürlüğünce kurulan aşı noktasında da Kovid-19 aşılarını...

27 Ağustos 2021 Cuma 16:27
Yozgat'ta fuar alanına kurulan aşı standı ilgi görüyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta düzenlenen 11. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nda yeni tip koranavirüs (Kovid-19) aşı standı ilgi görüyor.

Fuarı gezen vatandaşlar, İl Sağlık Müdürlüğünce kurulan aşı noktasında da Kovid-19 aşılarını yaptırabiliyor.

Aşı olan vatandaşlardan İhsan Canpolat, AA muhabirine, fuarı gezmeye geldiğini belirterek, "Aşımı yaptırmaya fırsatım olmamıştı. Burada da aşı yapıldığını görünce aşımı yaptırdım." dedi.

Yasemin Yorulmaz da fuar alanında çalıştığını belirterek, "Aşımı yaptırmamıştım, fuarda da aşı noktasını görünce aşımı yaptırdım. Daha önce korkuyordum, korkacak bir şey yokmuş. Bütün genç arkadaşlar da gelsin aşılarını yaptırsın." diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.