Yozgat'ta jandarma tarfından bulunan şahin tedavi altına alındı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta devriye görevi yapan jandarma ekipleri tarafından arazide bitkin şekilde bulunan şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Yozgat Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli beldesinde devriye görevi...

17 Aralık 2020 Perşembe 10:32
Yozgat'ta jandarma tarfından bulunan şahin tedavi altına alındı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta devriye görevi yapan jandarma ekipleri tarafından arazide bitkin şekilde bulunan şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Yozgat Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli beldesinde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, arazide yaralı şahin gördü.

Ekipler tarafından muhafaza altına alınan şahin, tedavisinin yapılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Yozgat Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Vücudunda herhangi bir yarası bulunmayan şahinin, açlık ve susuzluktan dolayı bitkin düşmüş olabileceği, tedavisi yapıldıktan sonra doğaya bırakılacağı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.