Yozgat'ta jandarmanın köylerde bilgilendirme çalışması sürüyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Güçlü Aile, Güvenli Gelecek Projesi" kapsamında köylerde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek, aile içi şiddet başta olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirme çalışması...

20 Ağustos 2021 Cuma 14:52
Yozgat'ta jandarmanın köylerde bilgilendirme çalışması sürüyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Güçlü Aile, Güvenli Gelecek Projesi" kapsamında köylerde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek, aile içi şiddet başta olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirme çalışması yapıyor.

Yozgat Valiliğince desteklenen proje kapsamında Musabeyli, Dereboymul ve Güneşli köyünde ikamet eden vatandaşlar ile bir araya gelen jandarma ekipleri, aile içi şiddet, ailenin önemi, aile ilişkileri nasıl olmalı, KADES uygulaması ile En İyi Narkotik Polisi Annedir ve UYUMA projeleri hakkında bilgi verdi.

Proje kapsamında yapılan ziyaretlerde, bin 60 vatandaşa bilgilendirme yapıldı,113 kadının telefonuna da KADES uygulaması yüklendi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.