Yozgat'ta köy yolu çalışmaları

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Belekcehan beldesi ve Gökdere köyü yolunda yapılacak sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Hedeflerinde bütün köy yollarını sıcak asfalt ile kaplamak olduğunu dile getiren Yurtnaç, "İl Özel...

26 Temmuz 2018 Perşembe 17:58
Yozgat'ta köy yolu çalışmaları

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Belekcehan beldesi ve Gökdere köyü yolunda yapılacak sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Hedeflerinde bütün köy yollarını sıcak asfalt ile kaplamak olduğunu dile getiren Yurtnaç, "İl Özel İdaremizin geçen yıl başlattığı sıcak asfalt çalışmaları sadece köylerimizde değil beldelerimizde de uygulanıyor. Doğu ile batıyı birbirine bağlayan E-88 karayoluna 6 kilometre uzaklıkta bulunan Belekcehan beldesinin yolunu sıcak asfalt ile kaplayacağız. Altyapı çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Kısa bir süre içerisinde sıcak asfaltını atacağız." dedi.

Yurtnaç, beldede çok sayıda gurbetçi olduğunu belirterek, "Yurt dışındaki gurbetçilerimiz memleketlerine geldikleri zaman Avrupa’daki yol kalitesini kendi belde yollarında da görecekler. Buraya biz ömürlük yol yapıyoruz. Vatandaşlarımız artık kaliteli yollardan beldelerine gelip gidecekler." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.