Yozgat'ta tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 23 parça ele geçirildi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 6 sikke, 1 yüzük, 16 obje ele geçirildi, bir zanlı gözaltına alındı.Sarıkaya ilçesinde bir şüphelinin tarihi eser bulundurduğu bilgisini alan İl Jandarma Komutanlığı...

13 Nisan 2022 Çarşamba 15:54
Yozgat'ta tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 23 parça ele geçirildi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 6 sikke, 1 yüzük, 16 obje ele geçirildi, bir zanlı gözaltına alındı.

Sarıkaya ilçesinde bir şüphelinin tarihi eser bulundurduğu bilgisini alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon düzenledi.

Şüpheli H.K'nin ev, iş yeri ve aracında yapılan aramada 6 sikke, 1 yüzük, 16 obje ile dedektör, kazı malzemeleri ile 2 kurusıkıdan çevrilme tabanca, 17 kurusıkı tabanca mermisi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, adli işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.



Anahtar Kelimeler:
YozgatTarihi EserJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.