Yozgat'ta trafik ekipleri bayram öncesi tedbir aldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı süresince 66 kavşakta 500 personelle hizmet verecek.Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi trafik denetimlerini artırdı.Yozgat...

30 Nisan 2022 Cumartesi 13:44
Yozgat'ta trafik ekipleri bayram öncesi tedbir aldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı süresince 66 kavşakta 500 personelle hizmet verecek.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi trafik denetimlerini artırdı.

Yozgat Koç Emek Parkı uygulama noktasında araçları durduran ekipler, uzun yol sürücülerini, yolculuk sırasında sık sık mola vermeleri, uykusuz araç kullanmamaları, emniyet kemeri takmaları konularında uyardı.

Ekipler Amiri Komiser Murat Akçaoğlu, gazetecilere, sürücülere "Bayramınız kemerli olsun " sloganıyla uyardıklarını söyledi.

Kazaların bu bölgede çoğunlukla tek taraflı, yoldan çıkma şeklinde olduğunu anlatan Akçaoğlu, "Bunun sebebi de yorgun, dikkatsiz ve uykusuz araç kullanmak. Bunların önüne geçmek amacıyla da ilimiz sınırlarındaki tüm yol ağında gerekli tedbirleri aldık. Kaza yoğunluğuna göre 5 ila 10 kilometre arasında bir ekibimiz bulunuyor. 333 kilometrelik yol ağımızda belirlediğimiz 66 noktada 500 personelimiz ile vatandaşlarımızın bayram tatilinde güvenli bir şekilde tatil geçirmeleri için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Sürücülerden Yurdal Şimşek de uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek, "Polisler, güvenliğimiz için dikkatli olmamızı söyledi. Yorgun ve uykusuz araç kullanmamamızı, emniyet kemerimizi takmamızı ve sık sık mola vermemizi istediler.” diye konuştu.

Sürücü Turhan Küçükmurat ise Uşak’tan Yozgat’a bayram tatili için geldiğini aktararak, “Güvenliğimiz için uygulama gayet olumlu. Kazaların önlenmesi amacıyla yapılan uygulama için emniyetimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.