Yozgat'ta uyuşturucu kullanıcısı sahte parayla yakalandı

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu madde kullandığı ve bulundurduğu iddiasıyla gözaltına alına şüphelinin üzerinde sahte basılmış 100 liralık 105 banknot ele geçirildi.Jandarma ekipleri, düzenledikleri...

19 Ocak 2022 Çarşamba 15:01
Yozgat'ta uyuşturucu kullanıcısı sahte parayla yakalandı

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu madde kullandığı ve bulundurduğu iddiasıyla gözaltına alına şüphelinin üzerinde sahte basılmış 100 liralık 105 banknot ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, düzenledikleri operasyonda Boğazlıyan ilçesine bağlı Ovakent beldesinde uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma iddiasıyla Y.G'yi gözaltına aldı.

Şüphelinin üzerinde 105 adet sahte 100 liralık banknot bulundu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelinin tehdit, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak, satın almak ve bulundurmak suçlarından 5 kaydı bulunduğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.