Yunak'ta Kadir Gecesi programı

KONYA (AA) - Yunak ilçesinde Kadir Gecesi dolayısıyla program düzenlendi.Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve "bin aydan hayırlı" olarak kabul edilen Kadir Gecesi dolayısıyla, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yunak Belediyesi...

11 Haziran 2018 Pazartesi 11:20
Yunak'ta Kadir Gecesi programı

KONYA (AA) - Yunak ilçesinde Kadir Gecesi dolayısıyla program düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve "bin aydan hayırlı" olarak kabul edilen Kadir Gecesi dolayısıyla, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yunak Belediyesi tarafından Yunak Kent Meydanı'nda düzenlenen Kadir Gecesi programında 3 bin kişilik iftar yemeği hazırlandı.

Programa, Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, AK Parti Konya milletvekili adayı Orhan Erdem, MHP Konya milletvekili adayı Salih Akça ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin ardından programda sema gösterisi düzenlendi.

Anahtar Kelimeler:
IftarYunakKadir Gecesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.