Yurt Provokasyonu! Devlete Hakaret ettiler

Yurt kapasitelerinin yetersiz olduğu iddiasıyla sokaklarda sabahlayıp eylem yapan grup "Alçak devlet" sloganı attı.

23 Eylül 2021 Perşembe 10:06
Yurt Provokasyonu! Devlete Hakaret ettiler

Türkiye'de son günlerde kamuoyunun gündemi, üniversite yurt kapasitelerinin yetersiz olduğu iddiasıyla başlayan provokasyonlar...

Dün de bu provokatif eylemler çerçevesinde Eskişehir’de bir araya gelerek yurt ve kiralık ev olmamasını "Barınamıyoz" yazdıkları kartonla protesto etmek isteyen bir grup genç, polis ekiplerinin uyarılarını hiçe saydı.

UYARILARI DİKKATE ALMADILAR
Gruptaki gençler geceyi parkta yatarak eylem yamak istedi.

Parkta yatarak eylem yapmak isteyen gençlerin toplandığı alanda bulunan emniyet yetkilileri, uyarılarda bulundu.

POLİSE ZORLUK ÇIKARDILAR
Eylemin yapılması için saatin ve yerin uygun olmadığını belirten güvenlikten sorumlu olan İl Emniyet Müdür Yardımcısının defalarca yaptığı uyarıyı dikkate almayan grup, karşılıklı tartışmaya girdi.

Eskişehir'de yurt provokasyonunda gözaltına alınanlar devlete hakaret etti VİDEO

"ALÇAK DEVLET"
Uyarıları hiçe sayıp polise zorluk çıkararak eylemlerine devam etmek isteyen göstericilere polis müdahale ederek gözaltına aldı. Eylemciler gözaltına alındıkları sırada ise "Alçak devlet" sloganı attı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.