Zara Belediyesi ramazan etkinliği düzenledi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde çocuklara yönelik ramazan etkinliği düzenlendi.Zara Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde Karagöz-Hacivat gölge oyunu, orta oyunu ve kukla gösterisi sahnelendi.Belediye Başkanı Fatih Çelik,...

29 Nisan 2022 Cuma 16:14
Zara Belediyesi ramazan etkinliği düzenledi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde çocuklara yönelik ramazan etkinliği düzenlendi.

Zara Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde Karagöz-Hacivat gölge oyunu, orta oyunu ve kukla gösterisi sahnelendi.

Belediye Başkanı Fatih Çelik, "İlçemizde, salgına bağlı olarak iki yıldır ne festival ne de ramazan etkinliği gerçekleştiremedik. Nihayet hayatın normale dönmesiyle çocuklarımız için bir ramazan etkinliği düzenlemek istedik. İlk olarak Şehit Teğmen Hacı Bayram Elmas Yatılı Bölge İlk ve Ortaokulu'nda gündüz seansını sahnelediğimiz etkinliğimizin akşam kuşağını da belediye düğün salonumuzda tüm ilçe çocuklarımız için gerçekleştirdik." dedi.

Çocukların ve velilerin programa ilgilerinden dolayı farklı etkinlikler de düzenleyeceklerini aktaran Çelik, iki yıl ara verdikleri Zara Bal ve Kültür Festivali'ni de bu yıl yapacaklarını sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Zara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.