Zara'da şiir dinletisi programı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde düzenlenen 4. Kitap Fuarı'nın son gününde şiir dinletisi programı gerçekleştirildi.Zara Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen şiir dinletisine,...

12 Mayıs 2018 Cumartesi 09:48
Zara'da şiir dinletisi programı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde düzenlenen 4. Kitap Fuarı'nın son gününde şiir dinletisi programı gerçekleştirildi.

Zara Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen şiir dinletisine, şairler Hikmet Kızıl ve Cengizhan Orakçı katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan edebiyat öğretmeni Ahmet Hoplamaz, "Kitap fuarımızın son gününde Zara Belediyemizin de katkılarıyla şiir dinletisi programı gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı şairlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Konuşmanın ardından Hikmet Kızıl ve Cengizhan Orakçı, Türk edebiyatının önemli şairlerinin şiirlerini ve kendi yazdıkları şiirleri okudu.

Programın sonunda Kaymakam Yunus Kızılgüneş, Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala'ya şiir dinletisine katkılarından dolayı plaket verdi.

Anahtar Kelimeler:
Zaraşiir Dinletisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.