Asker kaçağı polislere saldırdı: 1 şehit

İzmir'in Bornova ilçesinde asker kaçağı olduğu öğrenilen şahıs kendisini almak isteyen polislere saldırdı. 1 polis olay yerinde şehit oldu, 1 polis yaralandı.

06 Mart 2018 Salı 09:24
Asker kaçağı polislere saldırdı: 1 şehit

İzmir'in Bornova ilçesinde, Genel Bilgi Toplama   kontrolü sırasında asker kaçağı olduğu anlaşılan şüphelinin bıçakla saldırdığı  iki polisten biri şehit oldu, diğeri yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa Mahallesi 7055. Sokak'ta yol kenarında  GBT kontrolü yapan polis ekipleri, bilgilerini sorguladıkları bir kişinin asker  kaçağı olduğunu belirledi. Bu sırada şüpheli, görevli polislere bıçakla saldırdı.

Saldırıda bir polis memuru olay yerinde şehit oldu. Yaralanan bir  polis memuru ise sağık ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine  kaldırıldı.

Olayın ardından etkisiz hale getirilen ve bu esnada yaralanan  saldırgan ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Şüphelinin,  tedavisinin ardından gözaltına alınacağı öğrenildi.

Bu arada, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, olay yerine gelerek  yetkililerden bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
Asker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.