Başkent'i Yönetenlerden Zafer Mesajları

Atatürk önderliğinde 30 Ağustos 1922'de kazanılan Kurtuluş Savaşı'nın 96'ıncı yılı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

30 Ağustos 2018 Perşembe 11:32
Başkent'i Yönetenlerden Zafer Mesajları

Başkanı Gürsel Baran:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde 1919 yılında başlayan istiklal mücadelesi, 30 Ağustos 1922’de Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi ile taçlandı. Büyük Taarruz’un şanlı galibiyeti, bugünün taarruzlarıyla nasıl başa çıkacağımız konusunda ilham oluyor. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna:

"96 yıl önce bugün milletimiz canından aziz bildiği vatan topraklarında bağımsız yaşama iradesini tüm dünyaya ilan etti. Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki:

"Bu milletin bağımsızlık ve onuru için neleri başarabileceğinin en güzel simgelerinden olan Büyük Zaferimizin 96. yıldönümünü kutluyor, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, dava arkadaşlarını şükranla anıyor ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!"

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen:

"Asya’dan Afrika’ya, Latin Amerika’dan, Orta Doğu’dan Kafkaslara ezilen ulusların sembolü olan 30 Ağustos sadece bir zafer değil, ulusumuz için kurtuluş, dünya halkları için özgürlük günüdür. Halkımızın zafer ve kurtuluş günü olan 30 Ağustos’u kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu ülkenin kurtuluşunda, kuruluşunda ve birliğinin korunmasında varlığını ortaya koyan gazilerimizi, şehitlerimizi şükran, minnet ve saygıyla anıyorum."

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak:

"Daima 'Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet' diyerek diz çökmeyen milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalanması temennisiyle aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum."

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül:

"30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle yad ediyorum."

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar:

"Ben Afyonluyum. Afyon’a girişte bir tepenin üzerinde bir yazı yazar, gelen geçen herkes görür. 'Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardasınız' yazar. Ben Kurtuluş Savaşı’nı sadece kitaplardan değil, aynı zamanda dedelerimden, ninelerimden, Atalarımdan bizzat dinledim. 30 Ağustos, yok edilmekte olan bir milletin başkaldırısıdır. Zafer Bayramı’nı bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bu uğurda toprağa düşen tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Ruhları şad olsun."

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay:

30 Ağustos Zaferi, Türk milletin en ağır şartlarda bile esaret altına alınamayacağının ispatıdır. Eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla her aşaması dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zafer Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunmasında canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.”

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk:

"Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, minnet ve şükranla anıyor, Tarihi ve Bugünü zaferlerle dolu büyük Türk milletimizin şanlı dirilişi olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.