Bülent Arınç’ın damadı gözaltına alındı

Son dakika haberlere göre, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

05 Haziran 2017 Pazartesi 15:03
Bülent Arınç’ın damadı gözaltına alındı

Sözcü gazetesinin haberine göre, Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan Yeter, daha önce KHK ile kamu görevinden alınmıştı. Yeter, Melih Gökçek'in eleştirisine, "Bana ve eşime paralel demişsin, eğer paralelden kastın vatana millete ve insanlığa hizmet edenlere alkış tutmaksa evet biz sonuna kadar paraleliz" yanıtını vermişti.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında 2015'te yaşanan gerilimde ekrem Yeter'in adı gündeme gelmişti. Melih Gökçek 'fanatik paralelci' deyince gözler Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'e dönmüştü.

Melih Gökçek'in iddiaları sonrasında Arınç'ın damadı Ekrem Yeter sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, "Bana ve eşime paralel demişsin, eğer paralelden kastın vatana millete ve insanlığa hizmet edenlere alkış tutmaksa  evet biz sonuna kadar paraleliz" demişti.

Son Güncelleme: 05.06.2017 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.