Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradenin üzerinde hiçbir fani güç tanımıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tıpkı 98 yıl önce olduğu gibi bugün de milli iradenin üzerinde hiçbir fani güç tanımıyoruz." dedi.

13 Temmuz 2018 Cuma 15:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradenin üzerinde hiçbir fani güç tanımıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski TBMM Binası'nda Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1. Toplantısı Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle;

Türkiye'nin 24 Haziran seçimleriyle yaşadığı tarihi dönüşümün ilk adımını milli iradenin tecelligahı olan bu kutlu çatı altında milletimizin şahitliğinde atıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile istiklalimizin kazanılmasında emeği geçen tüm milletvekillerimizi, askerlerimizi, komutanlarımızı tüm kahramanlarımızı yad ediyorum.

Anadolu'nun kapılarını ebedi yurdumuz olarak açtığımız Malazgirt'ten bu güne kadar vatanı uğruna toprağa düşmüş tüm gazi ve şehitlerimize ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bilhassa son yıllarda sınırlarımızın içinde ve dışında yürüttüğümüz terörle mücadele operasyonlarıyla 15 Temmuz'da şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

15 Temmuz geldi çattı. İkinci yıl inşallah 81 vilayetimizde anma törenlerimizi başta Ankara ve İstanbul olmak üzere ikinci yılı unutulmaz bir hale getireceğiz.

Son Güncelleme: 13.07.2018 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.