“Emekçileri şehit eden PKK’ya laf söyleyemeyenler…”

Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç, ankaradanhaber.com editörlerinden Olcay Eşgi’nin sorularını yanıtladı. İnanç, “Emekçileri şehit eden PKK’ya laf söyleyemeyenler, Türk askerinin sivilleri katlettiğini söyleyecek kadar seviyeyi aşağı çektiler” dedi.

05 Şubat 2018 Pazartesi 17:34
“Emekçileri şehit eden PKK’ya laf söyleyemeyenler…”

Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç, ankaradanhaber.com’a gündeme dair açıklamalarda bulundu. İnanç Afrin  Harekatıyla ilgili olarak şunları söyledi:

 “ Yıllardır Türkiye PKK ile mücadele ediyordu, hep şunu söylüyorduk; ‘Dış destekli olmasa PKK bu kadar uzun süre yaşayamaz. Afrin Harekâtı ile PKK ve Türkiye düşmanlarının arkasındaki güçler de açığa çıkmış oldu. Türk halkı bunların tamamını tanıyor. Afrin Harekâtı ile bu ülkeyi bölmek için bütün emperyalist güçler ortak hareket ediyorlar. Ancak karşılarında vatanını seven, mezhep farklılığı gözetmeyen, ırk ayrımı gözetmeyen bir millet var. Bu millet, düğüne gidiyoruz diye teröristleri temizlemeye giden bir millet. Bu millet ölümden korkmayan bir millet… Vatanı için annesine babasına ‘bizi beklemesinler’ diyen bir millet. Bu millet,  86 yaşında dilekçe verip ‘beni askere alın’ diyen bir millet.

İnanç sözlerine şöyle devam etti:

“Emekçileri şehit eden PKK’ya laf söyleyemeyenler, Türk askerinin sivilleri katlettiğini söyleyecek kadar seviyeyi aşağı çektiler”

“Elbette şehitlerimiz var, canımız acıyor, üzülüyoruz. Ama bu vatanı koruyacağız. Sınırlarımızdaki teröristlerin tamamını da temizleyeceğiz. Bizi, emperyalist güçlerin oyuncağı olan terör örgütleriyle mücadele değil, içimizdeki teröristlere destek veren bu milletin vergisiyle yaşayan, şehitlerimizin bize armağan ettiği vatanda yaşayan terör işbirlikçilerinin söylemleri içimizi acıtıyor. Dün çalışan işçileri, emekçileri şehit eden PKK’ya laf söyleyemeyenler, sınırdaki sivil katliamlarına ses çıkaramayanlar, bugün Türk askerinin sivillere yönelik bir hareket yaptığını, sivilleri katlettiğini söyleyecek kadar seviyeyi aşağı çektiler. Bu millet hafızasına, ajandasına, hem dış Dünya’daki düşmanlarını yazıyor, hem de  içerideki işbirlikçilerini not ediyor. Zamanı geldiğinde bu toplumun, bu işbirlikçilere gereken dersi vereceğine inanıyorum.

Üye sayılarının da her geçen gün arttığının altını çizen İnanç, “2017 yılında Dokuma ve Deri İşkolunda sendikalı olan işçilerin yüzde 71’i Öz İplik-İş Sendikasını tercih ediyorsa, burada çalışanların kendini bulduğu ve en iyi ifade edildiği sendikayız diyebiliriz. Bunu biz değil, sektörde çalışan işçiler üyelikleriyle ortaya koyuyor. Sektörde ÖZ İPLİK-İŞ Sendikası, çalışanların vicdanı olmaya devam ediyor. Bunun da karşılığını üye sayısının artmasıyla görüyor” ifadesini kullandı..

Son Güncelleme: 05.02.2018 17:36
Anahtar Kelimeler:
PkkInançöz Iplik IşMurat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.