Emine Erdoğan Altındağlı Çevik Ailesine Konuk Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Altındağlı Çevik ailesinin evine misafir oldu.

06 Haziran 2018 Çarşamba 11:00
Emine Erdoğan Altındağlı Çevik Ailesine Konuk Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Altındağlı Çevik ailesinin evine misafir oldu. 

Altındağ Yıldıztepe mahallesinde iki kızları ile birlikte oturan Sevgi ve Ahmet Çevik ailesi, iftarda Emine Erdoğan ağırladı. Emine Erdoğan’a, AK Parti Ankara Milletvekili ve Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki ile AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca da eşlik etti.

EMİNE ERDOĞAN HANIMEFENDİYE YOĞUN İLGİ

Aile bireyleriyle tek tek sohbet eden Emine Erdoğan, ağır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Ahmet Çevik'in durumu hakkında bilgi aldı. Emine Erdoğan, ziyaret esnasında Çevik ailesinin ihtiyaçlarıylada yakından ilgilendi. Dualar eşliğinde mütevazı yer sofrasında oruç açan Emine Erdoğan, çocuklara ise özel ilgi gösterdi. İftarın ardından dışarda Altındağlıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Emine Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşlarla da tek tek ilgilendi, her biri ile fotoğraf çektirdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.