Enkaz altındaki genç kadının naif konuşması yürekleri dağladı

Enkaz altında kalan genç bir kadının saatler sonra yardımına koşan bir kurtarma görevlisiyle "Ben tam ümidimi kesmiştim biliyor musunuz? Dedim artık bırakın uyuyacağım ben, üşüyordum zaten, ne olacaksa olacak. Burası çok tehlikeli diye girmek istemediler herhalde, onlar da haklı" diyaloğu izleyenlerin yüreğini dağladı.

10 Şubat 2023 Cuma 12:58
Enkaz altındaki genç kadının naif konuşması yürekleri dağladı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin faturası ağır oldu. 10 ilde büyük hasara yol açan depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti.

YÜREKLERİ DAĞLAYAN DİYALOG

Depremin en fazla zarar verdiği illerden biri olan Hatay'da çekilen bir görüntü ise sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Depremde yıkılan bir binanın enkazında günlerce kurtarılmayı bekleyen bir kadının, yardımına koşan kurtarma görevlisiyle arasındaki diyalog izleyenlerin yüreğini dağladı.

"DEDİM ARTIK BIRAKIN UYUYAYACAĞIM BEN, ÜŞÜYORDUM ZATEN"

Naifliği ve nezaketiyle milyonları ağlatan genç kadın, görevliye "Hiç tanımadığınız insanlar için buradasınız. Allah razı olsun, Allah sizi düşürmesin. Çok teşekkür ediyorum. Ben tam ümidimi kesmiştim biliyor musunuz? Dedim artık bırakın uyuyacağım ben, üşüyordum zaten de, ne olacaksa olacak zaten. Kimse de gelmiyor gitmiyor. Üstümüzde böyle geziyorlardı. Burası çok tehlikeli diye girmek istemediler herhalde. Onlar da haklı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.