Erdoğan: Almanya'nın FETÖ'yü terör örgütü olarak kabul etmesini istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman basınına yazdı. Erdoğan, "Almanya'nın FETÖ'yü terör örgütü olarak kabul etmesini istiyoruz." dedi.

26 Eylül 2018 Çarşamba 23:05
Erdoğan: Almanya'nın FETÖ'yü terör örgütü olarak kabul etmesini istiyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Almanya ziyareti öncesi Alman Frankfurter Allgemeine Gazetesi'ne bir makale yazdı, gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'nın FETÖ'yü terör örgütü ilan etmesi gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, makalesinde özellikle FETÖ terör örgütüne değindi. Erdoğan, Almanya'nın, Türkiye'nin terör örgütü PKK ve Fetullahçı Terör Örgütü'ne karşı mücadelesinde Türkiye'ye destek olması gerektiğini belirtti, Almanya'nın FETÖ'yü terör örgütü ilan etmesi gerektiğini vurguladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD yönetiminin sorumsuz politikalarının dünyayı düşüncesiz bir ticaret savaşına ittiğini söyledi. Türkiye ve Almanya'nın ticaret savaşlarının yıkıcı etkisine karşı birleşmesi gerektiğini belirtti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.