Erdoğan'dan Bayram Namazı Sonrası Tepki!

Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nde bayram namazını kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemi için birliğe vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Ne yazık ki İslam Dünyası bu bayrama çok mahzun giriyor" dedi.

01 Eylül 2017 Cuma 08:25
Erdoğan'dan Bayram Namazı Sonrası Tepki!

Bayram'ı bayram gibi karşılamamızı engelleyen gelişmeler olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arakan olayı özellikle farklı bir felaket içeriyor. Şu anda 20 bine varan insanın Bangladeş'e geçiyor olması ve yüzlerce Müslümanın öldürülmesi tüm insanlığın gözleri önünde oluyor. İİT Dönem Başkanı olarak görüşmeler yaptım" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bayram Namazı sonrası yaptığı açıklamadan öne çıkan satırlar şöyle:

Bu Kurban Bayramı'na ne yazık ki İslam dünyası çok mahzun giriyor. Bir tarafta Suriye ve Irak'taki çatışmalar, diğer taraftan Arakan'daki çatışmalar, ülkemizde malum terörle vermekte olduğumuz mücadele... Bunların hepsi ister istemez bayramı bayram gibi karşılamamızı engelleyen gelişmeler olmuştur. Öyle veya böyle tabii ki bizler bu mücadelemizi ülkemizin içerisinde ve sınırlarımızdaki herhangi bir tehdide karşı kararlılıkla sürdüreceğiz.

Ayrıntılar Geliyor...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.