Erdoğan Demirören vefat etti

Demirören Holding Başkanı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti. Demirören Medya Grup Başkanı Mehmet Soysal, şu açıklamayı yaptı:Biz Demirören ailesi olarak gerekli cenaze töreniyle ilgili açıklamayı resmi olarak da yapacağız ama Pazar günü Fatih Camii diye düşünüyoruz.

08 Haziran 2018 Cuma 13:07
Erdoğan Demirören vefat etti

Demirören Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören vefat etti.

Florence Nightingale Hastanesi Başhekimi Özgür Şamilgil Erdoğan Demirören’in bugün hayatını kaybettiğini açıkladı. Şamilgil şunları söyledi:

"Değerli basın mensupları burada size acı haberi vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. İşinsanı Erdoğan Demirören bugün 11:53 itibariyle aramızdan ayrılmıştır. Bir süredir solunum yetersizliği nedeniyle tedavi altında olan sayın Erdoğan Demirören, ailesinin yakın ilgi ve alakası hastanemizin personelinin yoğun çabalarıyla bugüne kadar ızdırap çekmeden yaşamını sürdürmüştür. Bugün itibariyle tüm ülkemize, yakınlarına, başsağlığı diliyoruz.

31 Mayıs 2018 itibariyle hastanemiz yoğun bakımına kendisi alınmıştır. Solunum yetersizlik nedeniyle tıbbi destek ve tedavisi sürdürülmüştür."

Demirören Medya Grup Başkanı Mehmet Soysal, ise şu açıklamayı yaptı:
"Biz Demirören ailesi olarak gerekli cenaze töreniyle ilgili açıklamayı resmi olarak da yapacağız ama Pazar günü Fatih Camii diye düşünüyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Erdoğan Demirören
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.