İlginç Ziyaret! ''Kardeş Partileriz''

CHP Lideri'ni kabul eden DSP Genel Başkanı Aksakal, iki partinin kardeş partiler olduğunu söyledi.

15 Kasım 2017 Çarşamba 19:30
İlginç Ziyaret! ''Kardeş Partileriz''

2019 yılında yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ı ziyaret etti.

Görüşmenin ardından iki lider kameralar karşısına geçerek, işbirliği yönünde açıklamalarda bulundu.

"ORTAK DÜŞÜNCELERİMİZ..."

DSP'nin önemli bir parti olduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Sorunların çözümü konusunda düşüncelerimizi birbirimize aktardık. Bizleri kabul ettiği için yürekten teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"KARDEŞ PARTİLERİZ"

Kılıçdaroğlu'ndan sonra konuşan Önder Aksakal ise, "DSP, 32 yıllık geçmişiyle Türkiye'yi 3 kez yönetmiş bir partidir. Bizler, Atatürk Cumhuriyeti'nin devamı için siyaset yapan kardeş partileriz.

"GECENİN EN KARANLIK OLDUĞU NOKTA..."

Gecenin en karanlık olduğu nokta, sabaha en yakın olan noktadır. Bunu böyle algılıyoruz. Uyum yasalarıyla birlikte DSP, etkin şekilde çalışacaktır." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.11.2017 15:11
Anahtar Kelimeler:
ChpDsp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.