İran ve Avrupa'da Ölü Sayısı Korkunç Boyutlarda...

İran'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1135'e, vaka sayısı ise 17 bin 361'e çıktı. İspanya Sağlık Bakanlığı ise ülkede hayatını kaybedenlerin sayısının 558'e, vaka sayısının ise 13,716'ya yükseldiğini duyurdu.

18 Mart 2020 Çarşamba 14:14
İran ve Avrupa'da Ölü Sayısı Korkunç Boyutlarda...

Sahra Altı Afrika’da en fazla yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakasının görüldüğü Güney Afrika’da virüs tespit edilenlerin sayısı 116’ya çıktı. Güney Afrika Sağlık Bakanlığı, yaptığı yazılı açıklamada, dünden bu yana 31 yeni vakanın görüldüğünü ve bu kişilerin çoğunluğunun Avrupa ülkelerini ziyaret edenlerden oluştuğunu duyurdu.

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) merkez üssü konumundaki Çin'in Wuhan kentinde salgınının başlamasından bu yana ilk kez iki gün üst üste yalnızca birer vakanın tespit edildiği bildirildi. Çin Sağlık Bakanlığı,Wuhan'da dün ve bugün birer yeni Covid-19 vakasının kayıt altına alındığını, bugün ülke genelinde yeni vaka sayısının 13 olduğunu duyurdu.

İsrail'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) vaka sayısı 427'ye yükseldi. Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 90 kişide daha koronavirüs tespit edildiği belirtildi.

Libya'da Halife Hafter'e bağlı milislerin sözcüsü Ahmed el-Mismari, yeni tip koronavirüs (Covid-19) şüphesiyle karantinaya alındı.

Kırgızistan Sağlık Bakanı Kosmosbek Çolponbayev, ülkede ilk kez yeni tip koronavirüs vakası tespit edildiğini duyurdu.

Anahtar Kelimeler:
IranCoronaKorona Virüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.