İstanbul'a Sokağa Çıkma Yasağı Gelebilir...

Corona Virüs'ün en çok görüldüğü şehir İstanbul olunca akıllara İstanbul'da sokağa çıkma yasağı mı uygulanacak sorusu geliyor. Detaylar haberimizde....

02 Nisan 2020 Perşembe 11:25
İstanbul'a Sokağa Çıkma Yasağı Gelebilir...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Türkiye'de en çok koronavirüs vakası görülen 10 ili açıklamasının ardından diğer kentlerdeki vaka sayısı da belli oldu. İlk kez yayınlanan haritaya göre; en çok vaka İstanbul'da, en az vaka ise Burdur'da. İşte il il koronavirüs vaka sayılarını gösteren harita.

İSTANBUL KORONAVİRÜS ÖLÜMLERİNDE İLK SIRADA

Virüsten kaynaklı en çok ölümün yaşandığı 10 il sıralamasında, İstanbul 117 kişiyle ilk sırada yer aldı. İzmir'de 18, Kocaeli'de 8, Konya ve Ankara 7'şer, Zonguldak, Balıkesir ve Trabzon'da 5'er, Adana ve Sakarya'da ise 3'er ölüm kayıtlara geçti.

Hal böyle olunca da Corona tedbirleri kapsamında adım adım ilerleyen hükümetin öncelikle İstanbul için saokağa çıkma yasağı uygulayacağı düşünülüyor...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.