KAÇAK ELEKTRONİK SİGARA OPERASYONLARI

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince son günlerde gerçekleştirilen operasyonlarda, toplamda 905 adet elektronik sigara aksam ve parçası ile 6400 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

03 Aralık 2022 Cumartesi 12:10
KAÇAK ELEKTRONİK SİGARA OPERASYONLARI

Gümrük Muhafaza ekipleri Sarp ve Habur Gümrük Kapıları ile Antalya Havalimanı’nda yaptığı operasyonlarla tütün kaçakçılarına göz açtırmadı. Ekiplerin risk analizi ve istihbarat çalışmaları, saha devriyesi ve rutin kontrolleri neticesinde şüpheli olarak belirlenen şahıslar ve araçlar ekiplerce mercek altına alındı. Yakın takibe alınan şahısların eşyası ve araçlar gümrük kontrol noktalarında x-ray taramasından geçirildi. Tarama neticesinde şüpheli yoğunlukların tespiti üzerine detaylı kontrole gidildi. Bunun üzerine şüpheli görülen eşya ve araçlar titizlikle incelendi.
 
Eşya ve araçlarda gerçekleştirilen detaylı aramalar neticesinde yaklaşık 810 bin Türk Lirası değerinde 905 adet elektronik sigara aksam ve parçası ile 6400 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.
 
Yakalanan elektronik sigara ve aksamlarıyla elektronik sigara kartuşlarına el konulurken, şüpheliler hakkında başlatılan soruşturmalar ilgili savcılıklar nezdinde çok yönlü olarak devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.