Kan donduran görüntüler

Ekvador'da koronavirüse karşı gücü tükenen devletin halkının cenazelerini dahi almakta zorlandığı görüldü. İnsanlar virüsten ölen yakınlarının cesetlerini kendi başlarına karton kutulara koyarak gömmeye başladı. Bazı cenazeler de çöp poşetlerine koyularak sokakta çürümeye terkedildi.

07 Nisan 2020 Salı 10:42
Kan donduran görüntüler

180 kişinin can verdiği Ekvador’da vaka sayısı 3 bini geçti. Hızla  artan vakalar ve ölümler nedeniyle hastanelerde yer kalmadı. Devletin çaresiz kaldığı ülkede ölenler ya evde tutuluyor, ya da bazen bir çöp poşeti bazen de bulabildikleri tabutlarla devletin gelip alacağı umuduyla sokaklara bırakılıyor. Hava sıcaklığı normalin üstünde seyrettiği ülkede bulaşıcı virüs nedeniyle halk çoğu zaman ikincisini tercih ediyor.

CESETLER SOKAKLARDA ÇÜRÜYOR

Sosyal medyada paylaşılan karelerde liman şehrinin sokaklarında en az 150 cesedin sokaklarda çürüdüğü görülüyor.

Son Güncelleme: 07.04.2020 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.