Kılıçdaroğlu: Her şey çok güzel olacak

CHP PM öncesi öncesi bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz merak etmeyin her şey cok güzel olacak" dedi.

07 Mayıs 2019 Salı 09:36
Kılıçdaroğlu: Her şey çok güzel olacak

CHP Parti Meclisi (PM) ve milletvekilleri, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararının ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

Saat 10.00'da parti genel merkezinde düzenlenecek toplantıya Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve milletvekilleri katılacak.

Kılıçdaroğlu, önce Ekrem İmamoğlu ile görüşecek, ardından da saat 10.00'da milletvekilleri ve PM üyeleriyle toplantı yapacak.

CHP lideri Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'ne geldi.

Kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Çok güzel şeyler olacak. Hiç kimse meraklanmasın. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Mücadelemiz demokrasi için olacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.