MHP'nin Teklifini Geri Çevirmez

MHP'nin siyaset gündemini sarsan sürprizi sonrası Melih Gökçek'e yakın isimlerden "Bir görüşme talebi gelirse Sayın Gökçek bunu geri çevirmez" şeklinde bir açıklama geldi.

24 Ekim 2018 Çarşamba 15:40
MHP'nin Teklifini Geri Çevirmez

Adı 31 Mart 2019'da düzenlenmesi planlanan yerel seçimlerde MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gündeme gelen Melih Gökçek'e henüz resmi bir adaylık teklifi söz konusu değil.

GÖKÇEK'E YAKIN KAYNAKLAR: GERİ ÇEVİRMEZ

Uzun yıllar AK Parti-MHP işbirliğini savunan Gökçek'in seçim sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edip tebrik ettiğini hatırlatan kaynaklar, "Başkanın (Gökçek) MHP'nin aday gösterme hazırlığından haberi yok. Gönüllerinden geçeni söylemişler. Bir görüşme talebi gelirse Sayın Gökçek bunu geri çevirmez. Ama adaylık teklifi durumunda tavrı ne olur bunu şimdiden söylemek mümkün değil" değerlendirmesinde bulundu.

SEÇİMİ KAZANMASI ZOR

Kulislere göre; MHP'nin Ankara'da Gökçek'i aday göstermesi durumunda partinin oyları artsa da belediye başkanlığı seçimini alma ihtimali çok mümkün görünmüyor.

CHP'NİN ŞANSINI ARTIRIR

Gökçek'in MHP adaylığının CHP'ye kazandıracağı yorumları yapılırken, bu tablonun AK Parti ile MHP'nin Ankara'da yeniden işbirliği için zorlanmasına yol açabileceği konuşuluyor. Eğer yeni bir işbirliği söz konusu olursa burada da Gökçek'e bir kez daha adaylık yolu açılmasının sürpriz olmayabileceği ifade ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
Melih Gökçek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.