Muharrem İnce'nin nerede olduğu sosyal medyada merak konusu oldu

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin kesin olmayan sonuçları sonrası CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin nerede olduğu sosyal medyada merak konusu oldu.

25 Haziran 2018 Pazartesi 11:52
Muharrem İnce'nin nerede olduğu sosyal medyada merak konusu oldu

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyların 52,5’ini alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildi.

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ise oyların yüzde 30,6'sını aldı.

Öte yandan seçim sonuçlarının belli olmasından sonra Muharrem İnce'nin nerede olduğu sosyal medyada merak konusu oldu. İnce'nin sonuçları değerlendirmek üzere kameralar karşısına geçerek açıklama yapmasını bekleyen vatandaşlar sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden tepki gösterdi. Twitter'da #incenerede etiketi Trending Topic oldu. Konu ile alakalı 57 binden fazla tweet atıldı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim ofisinden dün yapılan açıklamada, İnce'nin seçim sonuçlarına ilişkin bugün saat 12.00'da CHP Genel Merkezi'nde bir açıklama yapacağı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
ChpMuharrem InceTwetter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.