Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15'inci yılı

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15’nci yılında Taceddin Dergahı’ndaki kabri başında anıldı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Şehit lider Muhsin Başkanımız, nerede olması gerekiyorsa oradaydı” dedi.

25 Mart 2024 Pazartesi 11:24
Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15'inci yılı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15’inci yılında Ankara’da bulunan Taceddin Dergahı'ndaki kabri başında anıldı. Yazıcıoğlu'nun kabrindeki anma programında Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Yazıcıoğlu'nun bir dava adamı, iyi bir insan olduğunu ve ömrünü buna göre yaşadığını dile getiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Biz de ondan sonra aynı şekilde milli iradeye, demokrasiye, hakka ve hukuka uygun şekilde yolumuza devam ediyoruz, edeceğiz” dedi. Destici, BBP'nin milliyetçi, maneviyatçı ve demokrat çizgide kurulduğunu belirterek “Şehit lider Muhsin Başkanımız, nerede olması gerekiyorsa oradaydı ve hiçbir zaman siyasi menfaat ya da hayatını öne koyarak yol yürümedi. Hep İslam'ı ve davasını öne koyarak yol yürüdü” diye konuştu. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili davanın devam ettiğine dikkat çeken Destici, yeni bir komisyon kurulduğu ve gelecek günlerde tekrar keşiflerin yapılacağı bilgisini verdi.

Son Güncelleme: 25.03.2024 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.