Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi'nde yeni dönem başladı

Çankaya'nın en yeni sanat merkezi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi'nde 16 ayrı branşta açılan atölye ve kurslarda yeni eğitim dönemi başladı

04 Şubat 2020 Salı 14:28
Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi'nde yeni dönem başladı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in ikinci hizmet döneminde açtığı beşinci kültür ve sanat yapısı Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi, kısa sürede Ankara'nın yeni sanat adresi oldu. 2019 yılında birbirinden farklı 60 etkinliğe ev sahipliği yapan ve gece saat 24.00'e kadar açık kütüphanesiyle dikkat çeken merkezde yer alan atölye ile kurslarda yeni eğitim dönemi 3 Şubat'ta başladı. 2019'da 14 konser, 20 tiyatro gösterisi, 11 sinema gösterimi ve 6 büyük panele ev sahipliği yapan merkezin 16 ayrı branşta açılan sanat atölye ve kurslarına da Çankayalılar yoğun ilgi gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.