Okul Servislerinde Yeni Düzenleme!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, okul servisleriyle ilgili alınan yeni tedbirleri canlı yayında açıkladı.

24 Ekim 2017 Salı 10:53
Okul Servislerinde Yeni Düzenleme!

Okul servisleri için komisyon kurulacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Bu komisyonda öğretmen ve veliler olacak" dedi. Düzenlemeyle araç takip sistemi, üç noktalı emniyet kemeri ve sensörlü koltuklar zorunlu hale getirildi. Araçlarda bulundurulacak personelin eğitimi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca yerine getirilecek. Şoförlere de hekimden her yıl rapor alma şartı getirildi. Düzenlemeyle, soruşturmalar da servis şoförü olmak için engel sayılacak.

Ayrıntılar geliyor...

Anahtar Kelimeler:
Okul Servisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.