Pompalı Tüfekleri Nereden Buluyorlar?

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir kadın, eşi tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olay anında oğlu, annesinin başında gözyaşı dökerken, dehşet anları çevredekiler tarafından görüntülendi.

08 Haziran 2020 Pazartesi 16:40
Pompalı Tüfekleri Nereden Buluyorlar?

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde, Hatice ve Veysi Çelik arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından talisiz kadın sokağa çıkarken, peşinden giden Veysi Çelik, pompalı tüfekle sokak ortasında ateş açtı.

Veysi Çelik bir süre sonra tekrar olay yerine gelerek, çevredekilerin engellemelerine rağmen tekrar Hatice Çelik’e ateş ederek öldürdü.

OĞLUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE

Bu sırada olay yerinde bulunan yeğeni, Veysi Çelik’in elinden silahı aldı. Hatice Çelik’in oğlu annesinin başında gözyaşı döktü.

Veysi Çelik’in amcasının oğlu Şakir Çelik “Demek ki anlaşamadılar. Geçimsizlik başka bir neden yok. Daha önceden aralarında tartışma yaşanıyordu. Olay sırasında Veysi Çelik’in oğlu ve yeğeni araya girmeye çalıştı. Engel olamadı” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ArnavutköyHatice çelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.