Sinan Burhan: ''Yerel Medya Desteklenmeli!''

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Basım, Yayım ve Medya Sektör Kurulu, MÜSİAD Mardin Şubesi ev sahipliğinde Yay Grand Otel’de “Yerel Medyada Dönüşüm Ve Yeni Arayışlar ” ana başlıklı Türkiye İstişare Toplantısı düzenledi

26 Kasım 2017 Pazar 17:06
Sinan Burhan: ''Yerel Medya Desteklenmeli!''

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Basım, Yayım ve Medya Sektör Kurulu, MÜSİAD Mardin Şubesi ev sahipliğinde Yay Grand Otel’de “Yerel Medyada Dönüşüm Ve Yeni Arayışlar ” ana başlıklı Türkiye İstişare Toplantısı düzenledi. Panele konuşmacı olarak katılan AYD Başkanı Sinan Burhan Yerli ve Milli medyanın önemine işaret etti.

"Yerli medya desteklenmeli"

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan yerel ve yerli medya kavramlarının iç içe geçtiğini söyledi.

"Yerli medya" denildiğinde kökü bu topraklara bağlı, kaynağı yerli ve milli medyayı kastettiklerini dile getiren Burhan, son dönemde ulusal medyanın da bu toprakların değerlerine uygun yayınlar yapmaya başladığını vurguladı.

Medyanın yerli olması gerektiğini dile getiren Burhan, "15 Temmuz gecesi yaygın ulusal ve yerli medyanın hükümetin, milli iradenin ve Cumhurbaşkanımızın yanında yer almasıyla darbe başarısız olmuştur. Türkiye'de yerli medyanın her zaman desteklenmesi gerekir." şeklinde konuştu.

Toplantıya, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay, MÜSİAD Basım, Yayın ve Medya Sektör Kurulu Başkanı Ömer Karatemiz, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Nureddin Kasap, Kuzey Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Erken, sektör temsilcileri ve medya mensupları katıldı.

Son Güncelleme: 26.11.2017 17:08
Anahtar Kelimeler:
Yerel Medya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.