Son dakika ... Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında karar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimine ilişkin davada karar çıktı. 34 sanığa 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Eski Yarbay Hüseyin Yılmaz beraat etti. Bir numaralı sanık Fetullah Gülen ile Burkay Karatepe ve Özcan Karacan'ın dosyası ayrıldı.

04 Ekim 2017 Çarşamba 15:02
Son dakika ... Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında karar!

Muğla'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin 2'si firari, 43'ü tutuklu 47 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.

34 SANIĞA 4'ER KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

34 sanığa 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Bu sanıklar arasında eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş de var.

1 SANIK BERAAT ETTİ, GÜLEN DAHİL 3 KİŞİNİN DOSYASI AYRILDI

Eski Yarbay Hüseyin Yılmaz beraat ederken, bir numaralı sanık Fetullah Gülen ile Burkay Karatepe ve Özcan Karacan'ın dosyasının ayrılmasına karar verildi.

Mahkeme Başkanı Emirşah Baştoğ, 30 sayfalık kararı okumaya devam ediyor.

Son Güncelleme: 05.10.2017 09:27
Anahtar Kelimeler:
ErdoğanSuikast
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.