"VATANDAŞIN SAĞLIĞI İÇİN HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIYORUZ"

AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nda yeni tip Corona virüs (Kovid-19) salgını önlemleri kapsamında dezenfekte işlemleri gerçekleştirildi.

17 Mart 2020 Salı 09:37
"VATANDAŞIN SAĞLIĞI İÇİN HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIYORUZ"

Tüm dünyada etkisini gösteren korona virüsün Türkiye’de de görülmesiyle birlikle AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nda da tedbirler arttırıldı.

Bu kapsamda, özel kıyafetli ve maskeli ekiplerce AK Parti Ankara İl Başkanlığı çalışma odaları, toplantı salonları, koridorlar ve genel kullanım alanlarında periyodik olarak dezenfeksiyon çalışmaları yapılmaya başlandı.

İl başkanlığı binasına Sağlık Bakanlığı’nca hazırlanan enfeksiyonla mücadelede alınması gereken önlemlerin ve korunma tedbirlerinin yer aldığı afişler asıldı.

Bina girişine ve ortak kullanım alanlarına el hijyeni için dezenfektasyon aparatları yerleştirildi.

Sağlık Bakanlığı tedbirleri kapsamında Ankara ilçelerinde hafta sonu yapılması planlanan Haymana, Polatlı, Keçiören ilçe kongreleri iptal edilerek, tüm kongreler ileri bir tarihe ertelendi.

İL BAŞKANI ÖZCAN: “VATANDAŞIN SAĞLIĞI İÇİN HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIYORUZ.”

Konu hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan “İlk defa Çin’in Wuhan kentinde  Aralık 2019’un son günlerinde görülen Korona virüs (Kovid-19) 3 ay gibi çok kısa bir sürede tüm dünyayı etkisi altına aldı. Virüsle ilgili ilk tanımlamaların yapılmasıyla birlikte bizlerde ülke olarak bir taraftan salgının gelişimini takip ederken, bir taraftan da önlemler almaya başladık. Hükümetimizin ve Sağlık Bakanlığı’mızla birlikte ilgili tüm bakanlıklarımızın salgına karşı teyakkuza geçmesiyle birlikte vatandaşlarımızın salgından etkilenmemesi için her türlü tedbir zamanında alındı. Birçok önlem de halen alınmaya devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü’nün de pandemi ilan ettiği covid-19 virüsüne karşı devlet, millet el ele vererek en az etkiyle atlatabilmek için mücadele ediyoruz. Burada milletimizin feraseti ve sağduyusu çok önemli. Milletimizin her türlü yasal uyarıyı harfiyen uygulayarak ve asla bir panik havasına kapılmadan hareket etmesiyle birlikte her zaman olduğu gibi yine milletçe kenetlenerek bu işin üstesinden de geleceğine inanıyorum. Ankara’daki belediyelerimiz de bu konuda üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirerek gerekli çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

KONGRELER VE SİYASET AKADEMİSİ ERTELENDİ

İlçe kongrelerine ve siyaset akademisine de değinen AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan “Sağlık Bakanlığı tedbirleri gereği Ankara ilçelerimizde devam eden ilçe kongrelerimizi ileri bir tarihe erteledik. Yine yaklaşık 650 kişi ile yoğun bir katılımla her hafta devam eden AK Parti Ankara Siyaset Akademi’mizde de eğitimlere bir süreliğine ara verdik. Allah’ın izniyle bu günleri de birlikte atlatacağız, milletimiz devletimize güvenmeye devam etsin. Yetkili kurumlarımız harici yapılan kamuoyunda oluşabilecek provokatif haber ve bilgilere itibar etmesin.” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.