Yerel Kanallar Kapanıyor...

1994 yılından beri Rize Merkez’de yayın yapan bölgesel kanal Kaçkar Tv’de uydu borçları ve idari para cezaları nedeniyle kapandı

05 Aralık 2017 Salı 14:42
Yerel Kanallar Kapanıyor...

Rize’nin tanıtımına büyük katkı veren bölgesel kanal Kaçkar tv’nin kapanmasından sonra gözler diğer yerel kanallara çevrildi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan”: Geçtiğimiz hafta bir basın toplantısı yaparak kapanıyoruz demiştik. Önce Ege Tv daha sonra da Kanal A Televizyonu kapandı.  Bugün ise Kaçkar Tv televizyonu kapandı. Diğer yerel televizyon kanalları TÜRKSAT'a olan borçlarını ödeyemiyorlar. Sırada onlar var. Cumhurbaşkanımızdan ve Başbakanımızdan yardım bekliyoruz. İmdat diyoruz! “ diye konuştu.

Kaçkar Tv’nin kapanması onlarca kişinin issiz kalmasına neden oldu. Rize’nin sesi olan bir yerel televizyon kanalının kapanması Rizelileri üzdü.

Son Güncelleme: 05.12.2017 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.