Zekasızlar!!!

Avrupa'da bir grup genç ''Koronavirüsten kim korkar'' diyerek en çok bakteri bulunan eşyaları yaladı ve bu görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak yeni bir akım başlattı. Klozetleri ve metrolardaki tutamakları yaladıktan sonra yaşlılara tükürüyorlar.

06 Nisan 2020 Pazartesi 12:08
Zekasızlar!!!

Pandemi ilan edilen yeni tip koronavirüsün henüz ilacı bulunamazken, öte yandan bazı insanların virüse karşı yaptığı eylemler akıl alır gibi değil. Avrupa'da bir grup genç sözde koronaya meydan okuyarak virüsün en çok bakteri ürettiği klozet, kapı kolu gibi eşyaları yalıyor ve orta yaş ve üstü insanların yüzüne öksürüyor.

HER ŞEYİ YALIYORLAR

Metrolardaki tutamaklar, para, klozet, araba kapısı, kapı kolu ve cep telefonlarını yalayan kişiler “#CoronavirusChallenge” etiketiyle yaptıkları iğrenç hareketleri sosyal medya platformlarında da paylaşıyor. Bir ‘TikTok' paylaşımcısı kadının uçaktaki klozeti yalamasıyla başlayan akım, birçok ülkeye yayıldı. ABD, Almanya, Belçika ve İrlanda bu akımın başını çeken ülkeler olarak öne çıkıyor. Söz konusu ülkelerde çeşitli objeleri yalayan kişiler, görüntülerini sosyal medyada paylaşıyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.