ERÜ'de 21. Bahar Şenlikleri 1-4 Haziran'da yapılacak

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 21. Bahar Şenlikleri, 1-4 Haziran'da gerçekleştirilecek.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şenlikte çeşitli aktiviteler olacak, sanatçılar sahneye çıkacak.Marianne Molu Anfi'de...

22 Nisan 2022 Cuma 10:10
ERÜ'de 21. Bahar Şenlikleri 1-4 Haziran'da yapılacak

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 21. Bahar Şenlikleri, 1-4 Haziran'da gerçekleştirilecek.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şenlikte çeşitli aktiviteler olacak, sanatçılar sahneye çıkacak.

Marianne Molu Anfi'de gerçekleştirilecek şenlikle ilgili bulgu veren ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, salgın nedeniyle ara vermek zorunda kaldıkları bahar şenliklerini öğrencilerin yoğun isteği üzerine bu yıl yeniden düzenleyeceklerini belirtti.

Göreve geldikleri günden bu yana her zaman öğrencilerin taleplerine önem verdiklerini belirten Çalış, şunları kaydetti:

"Bilindiği üzere ERÜ üst yönetimi olarak ara verilen bahar şenliklerini göreve geldiğimiz ilk yıl yeniden başlatmıştık. Ama maalesef dünyada yaşanan Kovid-19 pandemisi nedeniyle tekrar ara vermek zorunda kalmıştık. Son günlerde yaşanılan normalleşme sürecinden sonra 21. Bahar Şenlikleri'ni 1-4 Haziran 2022 tarihlerinde düzenlemeye ERÜ Senatosu olarak karar verdik. Şenlik programının yoğun ders ve sınav sürecinin ardından öğrencilerimiz için büyük moral ve motivasyon olacağını düşünüyoruz."

Çalış, konser programı kapsamında 1 Haziran'da Manga, 2 Haziran'da Hande Ünsal, 3 Haziran'da Fatma Turgut, 4 Haziran'da Feridun Düzağaç'ın sahne alacağını aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.