Kayseri'de "Kuyucaklı Yusuf" tiyatro oyunu sahnelendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile "Kuyucaklı Yusuf" tiyatro oyununu izledi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yazar Sabahattin Ali'nin kaleme...

12 Kasım 2021 Cuma 13:18
Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile "Kuyucaklı Yusuf" tiyatro oyununu izledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yazar Sabahattin Ali'nin kaleme aldığı ve Erkan Akçelik'in uyarladığı "Kuyucaklı Yusuf" oyunu Kayseri Devlet Tiyatrosu'nda sahnelendi.

Trabzon Devlet Tiyatrosu sanatçılarının sahnelediği oyunu eşiyle izleyen Memduh Büyükkılıç, vatandaşları tiyatro izlemeye davet etti.

Trabzon Devlet Tiyatrosu'na teşekkür eden Büyükkılıç, belediye olarak kentin kültür ve sanatına ayrı bir önem verdiklerini belirtti.

Kayseri Devlet Tiyatrosunun kente yeni bir zenginlik ve bambaşka bir güzellik kazandırdığını aktaran Büyükkılıç, "Kayseri'de yerel yönetim ve hizmetlerimizin dışında kültürel ve sanatsal etkinliklerin artarak devamını sağlamak noktasında büyük bir gayret ve uğraş veriyoruz. Bu kapsamda kazandırdığımız Kayseri Devlet Tiyatrosu kentimiz için büyük önem arz ediyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.