Talas'ta Melihat Gülses konseri

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, Türk Sanat Müziği sanatçısı Melihat Gülses ile Tanini Trio Grubu'nu müzikseverlerle buluşturdu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen...

25 Aralık 2021 Cumartesi 14:47
Talas'ta Melihat Gülses konseri

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, Türk Sanat Müziği sanatçısı Melihat Gülses ile Tanini Trio Grubu'nu müzikseverlerle buluşturdu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere yoğun ilgi oldu.

İlgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Melihat Gülses, çok yerde görünmesi mümkün olmayan bir manzara ile karşılaştıklarına dikkati çekti.

Duygularını aktaran Gülses, "Burada olmaktan gerçekten inanılmaz büyük mutluluk duyuyoruz. Şükürler olsun, böyle başkanlar olursa kültür ve sanatın da bu denli savunucusu olur. Çünkü en değerli kimliğimiz bu bizim." ifadelerini kullandı.

Konserin ardından sahneye gelerek sanatçılara çiçek takdim eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da sanatçılara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.