"Too Much Love" sergisi açıldı

- Sergide, Çek sanatçı Jiri Votruba'nın Pop Art portreleri, çizgi roman ve israf kültürüne atıfla yaptığı eserleri yer aldı

01 Mayıs 2019 Çarşamba 23:26

ANKARA (AA) - "Too Much Love" sergisi, başkentli sanatseverlerle buluştu

Çek ressam, grafik tasarımcı ve illüstratör Jiri Votruba'nın eserlerinden olan sergi, CerModern'de açıldı.

Sergide, Pop Art portreleri, çizgi roman ve israf kültürüne atıfla hazırlanan 60 eser yer alıyor.

Votruba, serginin açılışında yaptığı konuşmada, daha önce birkaç kez geldiği Türkiye'yi çok beğendiğini söyledi. Burada sergi açmayı hep hayal ettiğini belirten Votruba, hayalini gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

CerModern'i çok beğendiğini ifade eden Votruba, "Çok sade ve resimleri göstermeye uygun bir galeri. Küresel portreler serisini ilk defa kesintisiz olarak sergileyebiliyorum. Arada seriyi bölen kapılar ve başka odalar yok." diye konuştu.

Çekya'nın Ankara Büyükelçiliği iş birliğiyle düzenlenen sergi, 23 Haziran'a kadar CerModern'in Kuzey Hangar Galerisi'nde ziyaret edilebilecek.

Anahtar Kelimeler:
CerModernToo Much Love
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.