"Uluslararası Eski Şehrin Kuklaları Festivali" başladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının bu yıl ilkini düzenlediği "Uluslararası Eski Şehrin Kuklaları Festivali", açılış yürüyüşü ile başladı.İstiklal Mahallesi'ndeki Porsuk Bulvarı'nda...

28 Mayıs 2022 Cumartesi 18:28

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının bu yıl ilkini düzenlediği "Uluslararası Eski Şehrin Kuklaları Festivali", açılış yürüyüşü ile başladı.

İstiklal Mahallesi'ndeki Porsuk Bulvarı'nda bir araya gelen kukla sanatçıları ile sanatseverler, taşıdıkları kuklalarla, Haller Gençlik Merkezi'ne yürüdü.

Katılımcılar, kuklalarla günün anısına fotoğraf çektirdi.

Festival kapsamında Türk kukla tiyatrocularının yanı sıra İtalya, Macaristan, Bulgaristan, Hollanda ve İspanya'dan gelen sanatçılar, kukla tiyatrosu oyunlarından örnekler sahneleyecek.

Kukla yapım atölyelerinin de yer aldığı festival, 1 Haziran'da sona erecek.

Anahtar Kelimeler:
FestivalKukla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.