Nevşehir'de kaçak tütün satışı yapılan iş yerlerine operasyon

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, kaçak tütün satışı yapılan iş yerlerine yönelik operasyon düzenlendi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Ürgüp, Derinkuyu ve Gülşehir ilçelerinde...

02 Temmuz 2021 Cuma 17:38
Nevşehir'de kaçak tütün satışı yapılan iş yerlerine operasyon

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, kaçak tütün satışı yapılan iş yerlerine yönelik operasyon düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Ürgüp, Derinkuyu ve Gülşehir ilçelerinde kaçak tütün ve tütün mamulleri satışının yapıldığı ihbarı üzerine 8 iş yerine operasyon düzenledi.

İş yerlerindeki aramada, 121 kilogram kıyılmış tütün, yaklaşık 26 kilogram nargile tütünü, 86 bin 50 adet makaron, 79 bin 250 sigara filtresi, 461 adet mükerrer kullanım olduğu değerlendirilen TAPDK bandrolü, 2 ruhsatsız tüfek, 34 tüfek kartuşu ele geçirildi.

İş yerlerinin sahibi 8 şüpheli hakkında "5607 sayılı kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet etmek" suçundan adli işlem yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.