Yamula Patlıcanı Festivali ertelendi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinin Yemliha Mahallesi'nde düzenleyeceği "Yamula Patlıcanı Festivali" ertelendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, önceden duyurulan ve 28 Ağustos'ta düzenlenecek festivalin, mahallede 21...

26 Ağustos 2022 Cuma 16:24
Yamula Patlıcanı Festivali ertelendi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinin Yemliha Mahallesi'nde düzenleyeceği "Yamula Patlıcanı Festivali" ertelendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, önceden duyurulan ve 28 Ağustos'ta düzenlenecek festivalin, mahallede 21 yaşındaki Ahmet Duran Kınacı'nın trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelendiği bildirildi.

Açıklamada, "Ahmet Duran Kınacı'nın vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bu nedenle Kocasinan Belediyesi tarafından 28 Ağustos Pazar Günü Yemliha Mahallesi'nde düzenleneceği duyurulan Yamula Patlıcanı Festivali, ertelenmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Yemlihalı hemşehrilerimize başsağlığı dileriz." ifadesi kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.