Etimesgut'a Yeni Belediye Başkan Yardımcıları

Erdal Beşikçioğlu’nun, Etimesgut Belediye Başkanlığı’na seçilmesinin ardından Belediye içerisinde de yeni kadrolar oluşmaya başladı.

26 Nisan 2024 Cuma 12:38
Etimesgut'a Yeni Belediye Başkan Yardımcıları

Beşikçioğlu’nun başkanlığında Etimesgut Belediyesi’ne CHP döneminin ilk Belediye Başkan Yardımcıları atandı ve görevlerine başladılar. Buna göre Etimesgut Belediyesi’nin yeni Belediye Başkan Yardımcıları Mutlu Kerimoğlu, Taylan Adıgüzel, Ebru Keyvan, Metin Akyüz ve Bahri Bellek oldu. Bu isimlerden Mutlu Kerimoğlu, Taylan Adıgüzel, Ebru Keyvan ve Metin Akyüz aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıyorlar. Mutlu Kerioğlu, CHP’nin Bakırköy Eski Belediye Başkanı Bülent Kerioğlu’nun aynı zamanda kardeşi, Dışarıdan gelen Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Bellek ise, daha önce Bakırköy Belediyesi’nde de Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.