Ankara'da sinema şenliği başlıyor...

Ankara’nın kültür sanat hayatına renk katan film etkinliği Ankara Uluslararası Film Festivali’nin 28.’si 20 Nisan’da başlıyor. Festivalde hem yakın dönem Türkiye sinemasının hem dünya sinemasının seçkin örneklerinin yanı sıra seçkiler yer alıyor

18 Nisan 2017 Salı 08:57
Ankara'da sinema şenliği başlıyor...

Ankara’nın kültür sanat hayatına renk katan film etkinliği Ankara Uluslararası Film Festivali’nin 28.’si 20 Nisan’da başlıyor. 30 Nisan’a kadar devam edecek ve bu yıl ‘körleşme’ temasıyla düzenlenecek festivalin MEB Şura Salonu’nda yapılacak açılış töreninde Aziz Nesin Emek Ödülü İzzet Günay’a, Sanat Çınarı Ödülü Ahmet Say’a ve Kitle İletişim Ödülü ise Oyuncular Sendikası’na takdim edilecek.

Halkbank ana sponsorluğunda Kültür ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Çankaya Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilecek festival, Kızılay Büyülü Fener, Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Goethe-Institut’ta düzenlenecek. 

Anahtar Kelimeler:
AnkaraAnkara SinemaSinema
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.