İbrahim Tatlıses mahkemelik oldu!

İbrahim Tatlıses ve torunu Mert Tatlıses arasındaki ev anlaşmazlığı mahkemeye taşındı. İbrahim Tatlıses'in iddiasına göre, Sarıyer'deki evini torunu haksız bir şekilde işgal etti.

22 Haziran 2023 Perşembe 09:27
İbrahim Tatlıses mahkemelik oldu!

İbrahim Tatlıses, uzun bir süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses’in çocuğu Mert Tatlıses ile ev konusunda anlaşmazlığa düşerek mahkemeye başvurdu.

Söylenen iddialara göre, İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses'in Sarıyer Oyak Sitesi’ndeki dairesini rızası dışında beş yıldır haksız şekilde işgal etmiş. Bu sebeple torunu Mert Tatlıses’e dava açtı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada İbrahim Tatlıses'in avukatı Yağız Karadenizli, savunmasını “Müvekkilim sağlığına kavuştu ve İzmir’e yerleşti. Bu süre zarfında torunu Mert Tatlıses tarafından evin işgal edildiği haberi yoktu. Kızı Dilan Çıtak Tatlıses, bu evde oturmasını istedi. Ancak Mert Tatlıses'in evi işgal ettiğini öğrendi” şeklinde yaptı.

MAHKEME KEŞİF KARARI VERDİ


Davanın ilk duruşmasında mahkeme, haksız işgal bedelinin hesaplanması için dairede keşif yapılması kararını verdi.

Mahkemenin verdiği bu keşif  kararını ile birlikte İbrahim Tatlıses'in iddialarının kanıtlanıp kanıtlanmadığı anlamak için, evin işgal edilip edilmediği ve işgal süresi gibi konular daha detaylı bir şekilde incelenecektir. Kararın ardından mahkeme, haksız işgal bedelinin tespiti için gerekli adımları atacak ve tarafların iddialarını değerlendirecektir.

Bu davaya ilişkin gelişmeler ve mahkeme süreciyle ilgili bilgiler geldikçe gelecek günlerde paylaşılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.