İBB, okul öncesi öğretmeni arıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un tüm ilçelerinde açılması planlanan kreşlerde istihdam edilmek üzere, okul öncesi öğretmeni, çocuk gelişimi ve eğitimi elemanı almak için ilan yayınladı. Başvurular, https://kariyer.ibb.istanbul/ adresinden yapılabiliyor.

18 Şubat 2020 Salı 11:39
İBB, okul öncesi öğretmeni arıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul'da açılacak olan kreşler için ekip arkadaşları arıyor. "Yuvamız İstanbul" diyen çalışma arkadaşları aradıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi Instagram adresinden bir paylaşım yaparak çalışma arkadaşı aradıklarını duyurdu.

"İstanbul'un çocuklarına söz verdiğimiz kreşlerin yapımı bitmek üzere. Şimdi bu kreşlerde "Yuvamız İstanbul" diyen çalışma arkadaşları arıyoruz" notuyla başvuru görseli paylaşan Ekrem İmamoğlu, Başvuru için https://kariyer.ibb.istanbul/ adresini verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.