Hüseyin Cahit Özden: ''Meydanlara İndik''

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Sayın Hüseyin Cahit Özden ile Ankaradanhaber.com olarak kısa bir röportaj gerçekleştirdik.

14 Ekim 2017 Cumartesi 09:59
Hüseyin Cahit Özden: ''Meydanlara İndik''

Kayseri’de 11 ilçenin kongresinin tamamlanmasıyla birlikte Ak Parti Teşkilatı olarak meydanlara inerek halkla iç içe olduklarını belirten Özden, Kayseri’de tekrardan seçim için yoğun hazırlıkları olduğunu kaydetti.

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden’in konuşmalarının tamamı;

''11 ilçemizin kongresini bitirdik. Büyük ilçelerin kongreleri bittiği için bütün Ak parti olarak Kayseri’de meydanlara indik. Meydanlarda dolaşılıyoruz, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Her cuma biliyorsunuz bizim Kayseri’mize özel bir programımız var. Bunu 2010 yılından beri uyguluyoruz. Cuma günleri mutlaka bir mahallede namaz kılıyoruz. Ve o mahallede kıldığımız namazdan sonra oranın esnafıyla hasbihal ediyoruz, sohbet ediyoruz. Daha sonra o mahallenin problemlerini dinliyoruz bunu bütün ilçelerimiz şu anda yapar oldu. Yani şöyle söyleyelim bir cuma günü Kayseri’de en az 4 mahallede 4 ekip dolaşıyor demektir buna belediye başkanlarımızı da dahil ediyoruz. Belediye başkanlarımızı da yanımıza alıyoruz.  Böylelikle Kayseri’de her hafta cuma günü bir değişik hava vermeye çalışıyoruz. Onun dışındaki diğer günler zaten çalışmalarımız devam ediyor. Hayırlısıyla inşallah Kayseri’de tekrar seçim için yoğun hazırlığımız var.''

Son Güncelleme: 01.11.2017 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.